Juniori Krupe ostvarili pobjedu, kadeti remizirali u Jajcu
25.10.2016
Krupa poražena u Bijeljini rezultatom 3:1
29.10.2016

Konferencija za novinare povodom sutrašnje utakmice Radnik – Krupa

Fudbaleri Krupe sutra igraju utakmicu 14. kola BHT Premijer lige BiH protiv Radnika iz Bijeljine na Gradskom stadionu u Bijeljini. Tim povdom danas je u press sali kluba održana konferencija za novinare, predstavnicima medija obratili su se šef stručnog štaba Slobodan Starčević i kapiten ekipe Aleksandar Vukotić. Utakmica između Krupe i Radnika okarakterisana je kao derbi kola.

“Kraj septembra i cijeli oktobar Krupa igra odlično, ima odlične rezultate, nakon četiri pobjede u nizu, ovu sedmicu smo iskoristili da ekipu odmorimo. Čak smo imali jedan slobodan dan više, iz razloga da se maksimalno dobro spremimo za derbi. U jednoj rasterećenoj i pozitivnoj atmosferi idemo u Bijeljinu da pokušamo da odigramo jednu  kvalitetnu utakmicu, da nastavimo niz kvalitetnih utakmica, i da u takvoj utakmici ostvarimo pozitivan rezultat, a za nas je i neriješen rezultat pozitivan rezultat”, izjavio je Starčević.

Kapiten Krupe Aleksndar Vukotić istakao je “Sigurno da se radi o jednoj odličnoj ekipi, ekipa Radnika je dala dva gola ovde, i nadam se da neće biti nekih velikih problema da zaustavimo Obradovića koji je izuzetno dobar igrač. Vjerujem da kroz našu maksimalnu ozbiljnost možemo da ostvarimo pozitivan rezultat.

Utkmica između FK Radnik i FK Krupa na rasporedu je u subotu 29/10/2016 sa početkom u 14:30 h na Gradskom stadionu u Bijeljini.

Facebooktwitteryoutubeinstagram