Krupa u 1/4 finala Kupa RS gostuje u Mrkonjić Gradu
03.11.2016
Prvi domaći poraz: FK Krupa 0:1 FK Sarajevo
05.11.2016

Konferencija za novinare pred utakmicu protiv Sarajeva

Danas je u press sali fudbalskog kluba Krupa održana konferencija za novinare povodom utakmice 15. kola BHT Premijer lige BiH između Krupe i Sarajeva, koja je na rasporedu sutra sa početkom 13:30 časova na stadionu u Krupi na Vrbasu. Konferenciji su prisustvovali šef stručnog štaba Slobodan Starčević i igrač Denis Čomor.

Trener Slobodan Starčević istakao je ” Iako smo izgubili utakmicu u Bijeljini, ne stidimo se dobro odigrane utakmice, pravili smo greške, primili golove i kroz ovu sedmicu smo te situacije analizirali, mislim da ulazimo spremniji nego u utakmicu u Bijeljini. Pored toga vraćaju nam se Koljić i Milanović, tako da ćemo u ovoj utakmici imati malo bolji ofanzivni dio tima. Uz ispravljene greške mislim da ćemo biti konkurentni i u pravom svjetlu se predstaviti i banjalučkoj i bh. javnosti. Treba reći da će sam dolazak Sarajeva, kao jedne od najvećih ekipa iz Bosne i Hercegovine, privući veliku medijsku pažnju, takođe i veliki broj ljudi iz fudbala će biti prisutan. Ovo je jedinstvena  prilika da u takvoj utakmici pokažemo sve što imamo i sve ono što nas krasi predhodnih 14. kola, Mislim da će to biti jedan veliki spektakl. 

Nekadašnji igrač Sarajeva Denis Čomor pred sutrašnju utakamicu ističe “Utakmica u Bijeljini neće nas poremetiti. Što se tiče mojih emocija naravno da će ih uvijek biti, ali ja sam profesionalac, dajem svoj maksimum na svakoj utakmici i nadam se dobroj utakmici i dobrom rezultatu za naš tim. Atmosfera u klubu je super i nadam se da će tako ostati i poslje ove utakmice”.

Utakmica između FK Krupa i FK Sarajevo igra se 5.11.2016. sa početkom 13:30 časova na stadonu FK KRUPA u Krupi na Vrbasu.

 

Facebooktwitteryoutubeinstagram