Srećni novogodišnji i božićni praznici
28.12.2016
Najava pripremnih utakmica FK Krupa
25.01.2017

Krupa počela sa pripremama za nastavak prvenstva

Danas u 12 časova na stadionu u Krupi na Vrbasu fudbaleri Krupe počeli su sa pripremama za nastavak sezone.

Šef stručnog štaba Slobodan Starčević obavio je prozivku na kojoj se pojavilo 28 igrača, to su: Ilić Mladen, Kutić Jovan, Redžić Ajdin, Vuković Dragan, Vukotić Aleksandar, Maksimović Stojan, Dujaković Nikola, Milanović Slobodan, Koljić Elvir, Jašarević Irfan, Milutinović Zoran, Mirković Uroš, Ljubenović Miljan, Damjanović Nemanja, Pupovac Stefan, Ilić Vladimir, Čomor Denis, Sadiković Enis, Perić Ozren, Aleksić Radosav, Marušić Zoran, Vidović Nemanja, Kajkut Saša, Jazvin Salko, Gvozdenović Nebojša, Guskić Perica, Ninković Uroš, Mrđa Aleksa na spisku se još nalazi Mijić Dušan koji je opravdano odsutan. Održana je i konferencija za novinare na kojoj su se obratili predsednik kluba Draško Ilić, direktor Miroslav Balaban i trener Slobodan Starčević. 

“Danas sa ovom prozivkom započinjemo ovogodišnji nastavak rada Fudbalskog kluba Krupa, svi naši igrači su se danas odazvali, kao i kompletan stručni štab i danas započinju sa radom. Uprava kluba ovih dana treba da donese ključne odluke, ozbiljno ćemo razmotriti sve ponude i odluke o eventualnom odlazku nekih naših igrača” istakao je predsednik Ilić.

O planovima za pripreme šef stručnog staba Sloban Starčević izjavio je “Naredni period biće usmjeren u cilju da Krupa što pre obezbjedi opstanak u Premijer ligi, trenutna količina bodova nam obezbjeđuje malo lagodniju atmosferu. Što se tiče plana priprema prvih 14 dana radimo na terenu u Krupi, pripeme ćemo produžiti u još boljim uslovima a to je Ohrid, gdje ćemo odigrati pet kvalitetnih utakmica. Nakon povrtka odigraćemo utakmicu sa NK Metalleghe. Kroz ovih 6 nedelja moramo raditi kvalitetno kako bi nastavli ovaj trend rezultata”.

Predstavnicima medija obratio se i direktor kluba Miroslav Balaban “Dosta klubova iz okruženja se interesuje za neke naše igrače na usluzi njima biće igrači koju su imali manju minutažu u proteklom periodu kao što su Cvijanović, Malinović, Gavrić. Golman Nikolić iz porodičnih razloga se vratio u Srbiju. Od novih imena tu je Salko Jazvin, u narednim danima ćemo završiti papirologiju  oko prelazka u naš klub. Danas su tu takođe šestorica juniora sa kojima nastavljamo trend forsiranja mladih igrača. Želimo da zadržimo kvalitetan igrački kadar, ukoliko dođe do transfera Redžića, Koljića, Jašarevića, Vukotića, Dujakovića adekvatno ćemo reagovati i dovesti kvalitetna pojačanja na tim pozicijama.”

Facebooktwitteryoutubeinstagram