Slobodan Starčević: Pobjeda za motiv i samopouzdanje
01.02.2017
Odrađen jutarnji trening snage u teretani
02.02.2017

Aleksandar Vukotić, komandant odbrane: Bićemo još bolji

U dva prijateljska susreta, prvi u Krupi na Vrbasu protiv prvoligaša Republike Srpske Rudar Prijedora (4:0) i premijernog u Ohridu protiv prilepske Pobede (3:0) odbrana Krupe nijednom nije kapitulirala, a napadači su postigli sedam pogodaka čime izabranici trenera Slobodana Starčevića već sada pokazuju dobru formu za proljeće u Premijer ligi BiH.
Komandant odbrane Krupljana je štoper i kapiten Aleksandar Vukotić, koji će u nastavku prvenstvene trke biti jedna od glavnih poluga u timu iz Krupe na Vrbasu.
-Dobro je krenulo, nadamo se da će tako dugo da traje, ne samo u prijateljskim, već i zvaničnim utakmicama. Protiv Pobede sam skrivio jedanaesterac, mislim da je prestrogo dosuđen, ali iskupio me je golman Pupovac odličnom odbranom. Ovim putem mu se javno zahvaljujem – Stefane hvala – istakao je Aleksandar Vukotić.
On je dodao da je zadovoljan svojim igrama u prve dvije utakmice:
-U prve dve utakmice sam pokušao da dam maksimum, kao i cijela ekipa, uspjeli smo. Nije lako sačuvati mrežu netaknutom 180 minuta protiv kvalitetnih rivala, a pri tom sedam puta pogoditi mrežu protivnika. Kako bude odmicalo vrijeme, vjerujem, da ćemo iz utakmice u utakmicu biti sve bolji, uigraniji i kvalitetniji, sa tim će doći još čvršća odbrana, ali i efikasnost. Ono što nas sve raduje jeste kolektivni duh i odlična atmosfera. Uslovi u Ohridu za rad su zaista sjajni.
Aleksandar Vukotić je na nedavnoj svečanosti “Dan fudbala” Republike Srpske u hotelu “Bosna” u Banjaluci bio u najužem krugu za najboljeg fudbalera Republike Srpske za 2016. godine.

Facebooktwitteryoutubeinstagram