Ilić i direktor Balaban doputovali u Ohrid
06.02.2017
Golman Ilić pošteđen, četvorica rade posebnim režimom
06.02.2017

Druga sedmica počela radom u teretani

Druga sedmica zimskih priprema u Ohridu za igrače i stručni štab Fudbalskog kluba Krupa počela je kondicionim treningom u teretani. Radni dan je započeo buđenjem u sedam časova, a već 120 minuta kasnije igrači su zauzeli svoje pozicije na raznim spravama kako bi vježbali nožne, ručne i stomačne mišiće.

-Bio je ovo uobičajen trening snage u teretani, logičan za ovu fazu rada. Poslijepodne igrači će ponovo izaći na teren i trenirati s loptom. Do kraja priprema u Makedoniji planirali smo još u petak da odradimo jedan ovakav trening u teretani, sve ostalo biće treninzi na igralištu i prijateljske utakmice  – istakao je kondicioni trener Krupe Marko Mazalica.

Već sutra Krupljani će odigrati treću kontrolnu utakmicu u Ohridu, a protivnik im je Renova iz Tetova (12 časova). Do kraja priprema imaju još dvije provjere, protivnici su u četvrtak, 9. februara superligaš Srbije subotički Spartak, a pri povratku kući u subotu, 11. februara u Skoplju i domaći Rabotnički (13 časova).

Polazak kući iz Makedonije planiran je u subotu u 17 časova, a nedjelja će biti slobodan dan s obzirom da će ekspedicija Krupe provesti cijeli nedjeljni dan u putovanju.

Facebooktwitteryoutubeinstagram