Golman Ilić pošteđen, četvorica rade posebnim režimom
06.02.2017
Mladost za preokret u Ohridu: Renova – Krupa 1:2 (1:1)
07.02.2017

Druženje četiri kluba u hotelu „Belvedere“ u Ohridu

Predstavnici četiri kluba koja se nalaze na pripremama u Ohridu i smješteni su u hotelu „Belvedere“ imali su druženje i zajedničku večeru, uspostavili su kontakte poslije upoznavanja, razmijenili iskustva, izgradili nove mostove saradnje.

Pored predstavnika šampiona Republike Srpske Krupe koju su predvodili član upravnog odbora Dragomir Ilić i direktor Miroslav Balaban, zajedno sa članovima stručnog štaba na zajedničkoj večeri bili su još predstavnici makedonskog prvoligaša Renove iz Tetova, te dva srpska subotičkog Spartaka i Borca iz Čačka.

-Bilo je ovo lijepo druženje, sportsko-prijateljsko, glavna tema bio je fudbal, razgovarali smo o mnogim stvarima, razmjenjivali određena iskustva, saznali nešto novo… U svakom slučaju korisno je to što smo stekli nove sportske prijatelje u klubovima koji imaju tradiciju – istakao je prvi čovjek Krupe Dragomir Ilić.

Direktor Krupe Miroslav Balaban je takođe, sa kolegama iz pomenuta tri kluba razgovarao na ime mnogih tema.

-Prije svega bilo nam je drago što su svi klubovi prihvatili ideju da organizujemo zajedničku večeru i pričamo na neiscrpnu temu fudbala. Bilo je ovo zaista lijepo i korisno druženje i bilo je mnogo zanimljivih tema – rekao je Miroslav Balaban.

Facebooktwitteryoutubeinstagram