Prva pobjeda u Makedoniji: Krupa – Pobeda 3:0 (2:0)
01.02.2017
Slobodan Starčević: Pobjeda za motiv i samopouzdanje
01.02.2017

Foto-priča iz Ohrida: Odlični uslovi i atmosfera

Odlični uslovi za treniranje i odigravanje test-utakmica u kojima se traži takmičarska forma, ali i startni tim za premijerni proljećni meč protiv sarajevskog Željezničara u Krupi na Vrbasu (25. februara), kao i temperaturni plus prate prva dva dana fudbalere Krupe na pripremama u Ohridu.

Nakon aklimatizacije i upoznavanja sa domaćinima i osobljem hotela „Belvedere“ ekspedicija Krupe uživa u slobodnom vremenu provodeći na atraktivnim lokacijama u Ohridu, a na Gradskom stadionu u ovom makedonskom gradu, protiv Pobede iz Prilepa (3:0), pokazali su da nisu došli da se zabavljaju već da profesionalnim radom budu spremni za sva proljećna iskušenja koja ih očekuju u Premijer ligi BiH.

-Tereni su odlični, imamo mogućnost da radimo i na prirodnoj i na vještačkoj podlozi. Smještaj je odličan, top, hrana vrhunska, domaćini maksimalno ljubazni. Nismo pogriješili što smo došli u Ohrid. kad je sve tako na vrhunskom nivou, onda je i naš motiv veliki, a atmosfera među igračima i stručnim štabom pozitivna – istakao je trener golmana Krupe Mirando Petrić.

Kakvi su uslovi u Makedoniji gdje će ekspedicija šampiona Republike Srpske provesti dvije nedjelje najbolje se mogu vidjeti u foto-priči koju donosimo.

Facebooktwitteryoutubeinstagram