Druga sedmica počela radom u teretani
06.02.2017
Druženje četiri kluba u hotelu „Belvedere“ u Ohridu
07.02.2017

Golman Ilić pošteđen, četvorica rade posebnim režimom

Utakmica, teretana, pa relaksacioni trening na otvorenom uz poštedu onih igrača koji nisu potpuno „fit“ – tako izgledaju posljednja 24 časa na pripremama Fudbalskog kluba Krupa u Ohridu.

Danas poslijepodne šef stručnog štaba šampiona Republike Srpske Slobodan Starčević, zajedno sa pomoćnicima Petrom Kurćubićem, Damirom Špicom, Markom Mazalicom, Mirandom Petrićem i fizioterapeutom Blejanom Krčmarom, izveo je svoje pulene na travu Sportskog centra u Ohridu.

-Odradili smo relaksacioni tehničko-taktički trening sa ispravljanjem uočenih grešaka iz utakmice protiv Škupija i poboljšanja pojedinih momenata fudbalske igre. Očekujemo da to poboljšanje bude primjetno već u strašnjem susretu protiv Renove iz Tetova. Iz utakmice u utakmicu moramo da napredujemo – istakao je trener Krupljana Slobodan Starčević.

Potom je strateg premijerligaša iz Krupe na Vrbasu raportirao vezano o zdravstvenom biltenu:

-Poslijepodnevnog treninga bio je pošteđen golman Mladen Ilić, a individualno su trenirali Slobodan Milanović, Uroš Mirković i mladi Perica Guskić zbog zadobijenih povreda, dok je Dragan Vuković takođe radio po posebnom režimu zato što je u susretu protiv Škupija odigrao svih 90 minuta.

Facebooktwitteryoutubeinstagram