Odrađen taktički trening u Ohridu, popodne novi
03.02.2017
Raport iz Ohrida: Sitne povrede, golman Ilić jedini radi posebno
04.02.2017

Krupa u Ohridu: Porodični ambijent i kolektivni duh

Poslijepodnevni trening u Ohridu fudbaleri Krupe, šampiona Republike Srpske odradili su kvalitetno i odgovorno, trener Starčević je poslije još jednog uspješnog radnog dana igračima dozvolio izlazak u grad. Na taj način želi da ih relaksira, malo oslobodi pritiska i trenažnog stresa kako bu u narednim danima imali potrebno svježinu i motiv na visokom nivou.
-Igrači su apsolutno zaslužili ralaksiranje u gradu poslije ovih uvodnih treninga po dolasku u Makedoniju. Vodimo računa o svemu. Nakon jutarnjeg taktičkog treninga popodne smo imali još jedan čime smo završili naporan dan. Svi igrači su zdravi, odnos na treningu odličan i želja nam je da sve ovo potraje duže, do kraja priprema u Ohridu – rekao je Slobodan Starčević, šef stručnog štaba Krupe.
Na treninzima odlično radi napadač i prvi strijelac kluba u jesenjem dijelu Premijer lige BiH, Elvir Koljić. On je poslije poslijepodnevnog treninga istakao:
-Radimo, strpljivi smo i svi jedva čekamo da dođu utakmice, da krenu mečevi za bodove. U glavama nam je svima Željezničar, ali do te utakmice imaju još 22 dana u kojima moramo da se spremimo što bolje, podignemo takmičarsku formu i izborimo se plasman u Ligu za prvaka. Raduje nas sve odlična atmosfera, porodični ambijent i kolektivni duh. To su naše glavne karakteristike i aduti.
Prema planu i programu rada na pripremama u Makedoniji subotnji dan će početi buđenjem u 7.00 časova, prvi trening je planiran za 8.30, a drugi za 14 časova, oba na vještačkoj podlozi. Druga pripremna utakmica je protiv skopskog Škupija u nedjelju, 5. februara s početkom u 15 časova na Gradskom stadionu u Ohridu.

Facebooktwitteryoutubeinstagram