Novo ime na treningu Krupe – Stefan Barić
24.02.2017
Kadeti i juniori u nedjelju gosti Željezničara
25.02.2017

Nikolina Vidović novi portparol FK Krupa

Od proljećne polusezone BH Telekom Premijer lige BiH novo lice na konferencijama za novinare Fudbalskog kluba Krupa – Nikolina Vidović.

Ona je uspješno debitovala u novoj ulozi danas na konferenciji za novinare uoči proljećne premijere protiv Željezničara i ubuduće će biti zadužena za svu vrstu komunikacija između kluba i predstavnika sredstava javnog informisanja.

Radi se o apsolventu Fakulteta informacionih tehnologija, smjer nastavnička informatika na Univerzitetu „Apeiron“ čija uloga će, pored redovnog ažuriranja klupskog sajta da bude i blagovremeno izvještavanje o događajima vezanim za Fudbalski klub Krupa.

„Na ovaj način želimo da unaprijedimo komunikaciju sa medijima i pomognemo u vezi pravovremenog i tačnog informisanja javnosti. Nadamo se da ćemo u budućnosti imati još bolju komunikaciju i saradnju sa sredstvima javnog informisanja. Fudbaslki klub Krupa će i ubuduće svim svojim resursima pomoći predstavnicima sedme sile vezano za izvještavanje o događajima u našem kolektivu“, stoji u obrazloženju FK Krupa.

Facebooktwitteryoutubeinstagram