Aleksandar Vukotić, komandant odbrane: Bićemo još bolji
01.02.2017
„Makedonski sport“: I Krupa prejaka za Pobedu
02.02.2017

Odrađen jutarnji trening snage u teretani

Raznovrstnost treninga, kombinovanje terena i teretane, lopte i vježbi snage, motivišu i izazivaju igrače Krupe na pripremama u Ohridu, daju im dodatni impuls.

Zvanično najbolji trener u Republici Srpskoj Slobodan Starčević zainteresovao je, planom i programom, svoje izabranike koji sa širokim osmijesima i pozitivnom energijom pristupaju svakom treningu. Pogotovo poslije veličanstvene pobjede protiv makedonskog prvoligaša prilepske Pobede (3:0) u prvom kontrolnom meču na pripremama u Ohridu.

-Ušli smo već u ritam koji smo priželjkivali, brzo smo se aklimatizovali u Makedoniji, sve teče po zacrtanom planu i programu. Igrači u vedroj atmosferi izvršavaju svoje profesionalne obaveze i možemo da budemo prezadovoljni kompletnim ambijentom, od uslućnosti i gostoljubivosti naših domaćina, do kvaliteta terena. Nadamo se da će nas ova atmosfera pratiti tokom cijelog boravka u Makedoniji – istakao je Slobodan Starčević, šef stručnog štaba Krupe.

Jutros su Krupljani odradili trening snage u teretani hotela „Belvedere“ u Ohridu, a popodne će ponovo na teren, gdje će radti s loptom. Sprave su „pucale“ od angažovanosti pod ručnim i nožnim mišićima igrača šampiona Republike Srpske, a dobra atmosfera se iz teretane prenijela kasnije i u hol hotela, odnosno sobe gdje su smješteni članovi ekspedicije iz Krupe na Vrbasu.

-Igrač su zaista na visokom nivou angažmana i profesionalnog odnosa i milina je istinska raditi u takvoj atmosferi – istakao je Petar Kurćubić, pomoćnik Slobodana Starčevića.

Facebooktwitteryoutubeinstagram