Pozajmljeno iz „Sportskog žurnala“: Ponos Krupe na Vrbasu
03.02.2017
Krupa u Ohridu: Porodični ambijent i kolektivni duh
03.02.2017

Odrađen taktički trening u Ohridu, popodne novi

Fudbaleri Krupe nastavili su da hvataju zalet za proljećni dio Premijer lige BiH, jutros su odradili još jedan trening na pripremama u Ohridu u odličnoj atmosferi. Trener Slobodan Starčević već u 8.30 časova izveo je svoje pulene na teren sa plastičnom podlogom.

-Sve ide po planu, imamo dobre uslove. Odradili smo kvalitetan jutarnji taktički trening, u odličnim uslovima vještačkog terena Sportskog centra Ohrid. Iako smo malo umorni od svega, a pogotovo od dalekog puta, odnosno treninga i utakmice sa Pobedom, osjetan je veliki motiv kod svih igrača i to me it e kako raduje i veseli – rekao je Slobodan Starčević, šef stručnog štaba Krupe.

Svi igrači daju svoj maksimum, a neumorni vezista Miljan Ljubenović je raspoložen i optimističan:

-Stvarno se zalažemo maksimalno na treninzima, uslovi su idealni, mi raspoloženi da damo sve od sebe na svakom treningu. Osjeća se malo umor, ali to je normalno, došli smo u Makedoniju da kroz utakmice dođemo do takmičarske forme. Između utakmica imamo naporne treninge, al ii dovoljno vremena da se “rehabilitujemo” na odmoru u sobama hotela “Belvedere”. Samo da ovakva pozitivna atmosfera potraje, da nas vremenski uslovi posluže i povrede mimoiđu. Nadamo se da ćemo biti oni pravi kada prvenstvo počne 25. februara.

Fudbaleri Krupe će poslijepodne odraditi još jedan trening danas, a zavjesa na aktuelan dan biće spuštena u 23 časa.

Facebooktwitteryoutubeinstagram