Delegacija FK Krupa u posjeti Manastiru Svetog Nauma Ohridskog
07.02.2017
Trening snage i brzine za „golubove“
08.02.2017

Osam igrača postiglo jedanaest golova

Na četiri prijateljske utakmice ove zime fudbaleri Krupe postigli su jedanaest pogodaka, a zanimljivo je da se čak osam igrača upisalo u listu strijelaca. To potvrđuje da šef stručnog štaba Slobodan Starčević ima raznovrsnost u timu i veliki broj igrača koji mogu da riješe utakmicu.

Prvi strijelac kluba sa tri postignuta gola je iskusni vezista Zoran Milutinović, dva je postigao Elvir Koljić a po jednom su se u listu strelaca upisali Uroš Mirković, Ozren Perić, Miljan Ljubenović, Radosav Aleksić, Nikola Dujaković i Armin Kalić koji je bio na probi, ali nije zadovoljio i vratio se u Crnu Goru.

Takođe, zanimljiv je podatak da nijedan igrač na jednoj utakmici nije postigao dva pogotka, a Krupljani su postigli ove rezultate: Rudar Prijedor (4:0), Pobeda (3:0), Škupi (2:3) i Renova (2:1).

-Raduje činjenica da imamo veliki broj raspoloženih i golgeterski nastrojenih igrača i ta širina daje nam pravo na optimizam za proljećni dio Premijer lige BiH. Svaki trener priželjkuje da ima toliko broj strijelaca u svojoj ekipi što govori da će rivali morati da nas respektuju i poštuju. Nadam se da ćemo nastaviti do kraja priprema u ovom ritmu i pokazati kvalitet koji posjedujemo u prvenstvenim utakmicama – rekao je trener Krupe Slobodan Starčević.

Facebooktwitteryoutubeinstagram