Stručni štab Krupe: Svako zna svoj posao
05.02.2017
Starčević: Imamo mnogo tema za analizu
05.02.2017

Poraz u Ohridu: Škupi – Krupa 3:2 (1:1)

Fudbaleri Krupe doživjeli su prvi poraz u drugoj prijateljskoj utakmici na pripremama u Ohridu, bolji od izabranika trenera Slobodana Starčevića bio je makedonski prvoligaš Škupi. Skopljaci su pobijedili rezultatom 3:2 i to iz jedanaesterca u 90. minutu koji je u najmanju ruku bio diskutabilan.

Šampion Republike Srpske i premijerligaš BiH dva puta je vodio, 1:0 i 2:1, ali je na kraju doživio prvi neuspjeh poslije startne pobjede nad Pobedom iz Prilepa (3:0). Prvi gol za Krupljanje postigao je Zoran Milutinović na asistenciju kapitena Aleksandra Vukotića u 12. minutu, Škupi je izjednačio u 25. minutu nakon kornera što je bio rezultat prvog dijela. Već u 46. minutu Krupa je ponovo povela, Elvir Koljić je bio u ulozi asistenta, a pogodak je postigao Miljan Ljubenović. Potom su gosti imali šansu da dotuku Škupi, u 60. minutu Koljić je bio sma pred golom Skopljaka, srušen je i šansa je otišla u nepovrat. Na 2:2 Škupi je izjednačio iz penala u 58. minutu nakon igranja Irfana Jašarevića rukom u svom šesnaestercu, da bi u posljendjim trenucima iz prestrogo dušuđenog još jednog penala Škupi pobijedio 3:2.

Trener Starčević je izveo sljedeći sastav: Prvo poluvrijeme: Kutić, Čomor, Vuković, Aleksić, Vukotić, Milutinović, Redžić, Ljubenović, Milanović, Mirković, Koljić. Drugo poluvrijme: Pupovac, Halilović, Vuković, Kartal, Vidović, Savić, Gvozdenović, Propadalo, Mrđa, Šamara, Perić. Još su igrali: M. Ilić, Dujaković, V. Ilić, Ninković, Jašarević, Maksimović, Guskić.

Facebooktwitteryoutubeinstagram