Hlađenje i oporavak mišića u Ohridskom jezeru
04.02.2017
Stručni štab Krupe: Svako zna svoj posao
05.02.2017

Poslijepodnevni trening posljednja priprema za Škupi

Poslijepodnevni trening u Ohridu na terenu sa vještačkom travom fudbaleri Krupe su iskoristili kao posljednje pripreme za sutrašnju utakmicu na Gradskom stadionu u ovom makedonskom gradu protiv skopskog Škupija. Domaći prvoligaš biće pravi test za izabranike trenera Slobodana Starčevića koji je zadovoljan atmosferom i do sada urađenim.
-Odradili smo trening u veselom raspoloženju i pripremali se za ono što nas očekuje u sutrašnjoj utakmici protiv Škupija. Pošteđeni su bili, zbog lakših povreda, Irfan Jašarević i mlađani Perica Guskić, nismo htjeli da rizikujemo, nije bilo ni potrebe. Sutra nas čeka ozbiljan test protiv prvoligaša Makedonije čiji su emisari gledali našu utakmicu protiv Pobede iz Prilepa koju smo dobili rezultatom 3:0. Biće ovo lijepa prilika za naše igrače da se dokažu protiv još jednog neugodnog tima – istakao je Slobodan Starčević, šef stručnog štaba Krupe.
Irfan Jašarević nije trenirao poslijepodne, ali se nada da bi sutra mogao da dobije određenu minutažu protiv Škupija:
-Osjetio sam blagi bol, ali se nadam da ću biti fit do sutra i utakmice sa Škupijem. Vidjećemo. Ovdje su uslovi sjajni i radimo u odličnoj atmosferi. Eto, malo nas te povrede remete, tačnije izbacuju iz pogona, međutim ništa nije ozbiljno. Sve će biti u najboljem redu.
Susret Krupa – Škupi igra se sutra, 5. februara na Gradskom stadionu u Ohridu sa početkom u 15 časova.

Facebooktwitteryoutubeinstagram