Starčević: Jedna dilema, ko u napadu protiv Želje
13.02.2017
Golom Gvozdenovića Krupa savladala Željezničar
15.02.2017

Povrijeđen Mirković, Jašarević i Milanović treniraju posebno

Na današnjem treningu na stadionu u Krupi na Vrbasu viđena je odlična atmosfera u taboru šampiona Republike Srpske Krupe, iako šef stručnog štaba Slobodan Starčević ima velikih kadrovskih problema pred proljećnu premijeru 25. februara protiv sarajevskog Željezničara na domaćem terenu.

Poznato je da Irfan Jašarević, Ozren Perić i Elvir Koljić nemaju pravo nastupa zbog žutih kartona, a povrijeđen je Uroš Mirković, dok su danas posebnim režimom trenirali Irfan Jašarević i Slobodan Milanović.

-Polako sklapamo tim za Željezničar, a što se tiče povrijeđenih, Mirkovića i Milanovića, nadamo se da će biti u najboljem redu do susreta protiv Sarajlija. Tražimo rješenje u napadu. Imamo još dovoljno vremena da riješimo sve na najbolji način – istakao je šef struke Krupljana Slobodan Starčević.

Premijerligaš iz Krupe na Vrbasu sutra tačno u podne igraće prijateljsku utakmicu na svom terenu protiv banjalučkog Željezničara, jesenjeg prvaka Druge lige Republike Srpske, grupa zapad. Generalna proba zakazana je je za subotu (14 časova) protiv premijerligaša iz Jajca – Metaleža.

Facebooktwitteryoutubeinstagram