Starčević: Imamo mnogo tema za analizu
05.02.2017
Druga sedmica počela radom u teretani
06.02.2017

Ilić i direktor Balaban doputovali u Ohrid

Dva nova imena u ekspediciji Fudbalskog kluba Krupa na zimskim pripremama u Ohridu. U hotel „Belvedere“ koji je već sedam dana baza igrača i stručnog štaba šampiona Republike Srpske doputovali su direktor Miroslav Balaban i član upravnog odbora Dragomir Ilić. Oni su pozdravili igrače, poželjeli im uspješan nastavak rada i ono što je još važnije stigla je i plata koja je obradovala sve u taboru iz Krupe na Vrbasu.

-Zadovoljni smo uslovima koje imaju naši fudbaleri i stručni štab u Ohridu, nismo pogriješili što smo se odlučili za ovu destinaciju i ovom prilikom domaćinima i osoblju hotela „Belvedere“ želim da se najljepše zahvalim. U razgovoru sa trenerom Slobodan Starčevićem saznali smo da sve ide po zacrtanom planu i programu i da je atmosfera sjajna, u šta smo lično mogli i da se uvjerimo – istakao je direktor Miroslav Balaban.

Prvi čovjek kluba Dragomir Ilić ističe da klub  pokušava, u teškom periodu, da na vrijeme servisira obaveze prema takmičarskom i stručnom pogonu.

-Jednostavno, drugačije nismo naučili. Igračima smo podijelili platu ne samo zbog činjenice da je ona dodatni motivacioni faktor za rad, već zbog toga što će im novac dobro doći dok su ovdje, oni su živi ljudi, imaju svoje potrebe, prohtjeve, neki bi sebi možda nešto i kupili. O svemu vodimo računa i na ovaj način želimo da nastavimo dosadašnji trend, ali i zadržimo sjajnu atmosferu koja nas krasi na pripremama u Makedoniji. Srećan sam zbog činjenice da je atmosfera u našem taboru zaista sjajna, a uslovi za rad idealni – rekao je Dragomir Ilić.

Facebooktwitteryoutubeinstagram