Sutra prva prijateljska utakmica na pripremama u Ohridu
31.01.2017
Foto-priča iz Ohrida: Odlični uslovi i atmosfera
01.02.2017

Prva pobjeda u Makedoniji: Krupa – Pobeda 3:0 (2:0)

Fudbaleri Krupe ostvarili su pobjedu u prvoj prijateljskoj utakmici na pripremama u Makedoniji, oni su danas u Ohridu savladali domaćeg prvoligaša Pobedu iz Prilepa sa ubjedljivih 3:0 (2:0).

Utakmica je odigrana na Gradskom stadionu u Ohridu pred 100 gledalaca, a pogotke za šampiona Republike Srpske i premijerligaša BiH postigli su Zoran Milutinović u 12, Ozren Perić u 43. i Elvir Koljić u 80. minutu. U prvom poluvremenu za Krupu su nastupili: Kutić, Maksimović, Vukotić, Aleksić, Čomor, Redžić, Milutinović, Šamara, Gvozdenović (Ninković), Mrđa, Perić. U nastavku su ušli: Pupovac, Jašarević, Vukotić (Guskić), Kartal, Vuković, Savić (Ninković), Vidović, Ljubenović, Milanović, Mirković, Koljić.

Kod rezultata 2:0 za Krupu Makedonci su promašili jedanaesterac, tačnije istakao se mladi golman Stefan Pupovac i odbranio udarac sa 11 metara. U prvom poluvremenu trener Starčević ukazao je priliku mladim igračima koji su u potpunosti opravdali povjerenje: Gvozdenović, Mrđa, Šamara, kao i u nastavku Guskić, Savić. Mladi reprezentativac Redžić odigrao je sjajnu partiju kao i prvi strijelac kluba Koljić koji pokazuje da je već sada u golgeterskoj formi. Standardno dobro odigrali su i iskusni strijelci Perić i Milutinović.

Prije polaska u Ohrid Krupljani su na svom terenu u Krupi na Vrbasu pobijedili prvoligaša Republike Srpske Rudar Prijedor rezultatom 4:0 što govori da je odbrana u timu Slobodana Starčevića na visini zadatka jer za 180 minuta nije kapitulirala, a napad ubojit, u istom vremenu postigao je sedam pogodaka.

Sljedeću kontrolnu utakmicu u Makedoniji igrači Krupe igraju u nedelju, 5. februara, a protivnik je još jedan makedonski prvoligaš Škupi (15 časova).

Facebooktwitteryoutubeinstagram