Krupa u Ohridu: Porodični ambijent i kolektivni duh
03.02.2017
Novo ime u Ohridu – Adel Halilović
04.02.2017

Raport iz Ohrida: Sitne povrede, golman Ilić jedini radi posebno

Raport iz Ohrida: Sitne povrede, golman Ilić jedini radi posebno

I petog dana na pripremama u Ohridu fudbaleri Krupe su intenzivno radili, na jutarnjem treningu šef stručnog štaba Slobodan Starčević od igrača je, manjim intenzitetom, tražio taktičke varijante na vještačkoj podlozi, upravo onakvoj na kojoj šampion Republike Srpske i igra svoje zvanične utakmice u Krupi na Vrbasu.
-Prate nas sitne povrede, ništa posebno, sve uobičajeno za ovu vrstu i period rada. Možda je došlo i do malog umora, od svega, puta, rada, promjene klime. Na te povrdice, da ih tako nazovem, požalili su se Slobodan Milanović, Irfan Jašarević i Zoran Milutinović. Ipak, svi osim golmana Mladena Ilića rade sa ekipom, on i dalje trenira po posebnom režimu. Od iduće sedmice u punom trenažnom pogonu biće još dvojica igrača koji su imali poseban tretman, Vladimir Ilić i Nikola Dujaković jer su uspješno apsolvirali individualnu fazu rada. Svi ostali igrači rade na visokom nivou i zadovoljan sam kako teku pripreme u Makedoniji, po planu i programu – referisao je iz Ohrida trener Krupe Slobodan Starčević.
Igrači Krupe popodne imaće još jedan trening na terenu sa vještačkom travom u Sportskom centru u Ohridu, ritam je žestok, ustaje se ujutro u 7.00 časova, a dan završava u 23.00 časa.
-Profesionalci smo i sve trpimo i radimo, jer znamo da samo tako možemo da dođemo do željene forme i potpuno spremni dočekamo start proljeća 25. februara na našem terenu protiv sarajevskog Željezničara. Naša želja je plasman u Ligu za prvaka, a do cilja samo možemo vrijednim i predanim radom, maksimalnom posvećenošću onome što radimo i za šta smo se opredijelili – istakao je Dragan Vuković, fudbaler Krupe i kapiten po formuli Partizanovca Saše Ilića.

Facebooktwitteryoutubeinstagram