Mladost za preokret u Ohridu: Renova – Krupa 1:2 (1:1)
07.02.2017
Delegacija FK Krupa u posjeti Manastiru Svetog Nauma Ohridskog
07.02.2017

Starčević: Mislim da prestrogo sviraju penale protiv nas

Fudbaleri Krupe su pobijedili (2:1) makedonskog prvoligaša Renovu iz Tetova u trećoj prijateljskoj utakmici na pripremama u Ohridu, poslije preokreta. Međutim, ono što je ostalo karkateristično za ovaj, ali i sve prethodne susrete šampiona Republike Srpske jeste činjenica da je i u njemu dosuđen jedanaesterac za makedonski klub.

Bio je to četvrti kazneni udarac dosuđen na tri meča protiv premijerligaša BiH za sedam dana na pripremama u Makedoniji o čemu šef stručnog štaba Krupe Slobodan Starčević kaže:

-Penale dosuđene za protivnike u ove tri utakmice ne bih da komentarišem, mogu samo da kažem da je moj osjećaj da su prestrogo svirani, ali šta da se radi, idemo dalje. Ne bih se upuštao u detaljnije analize i kvalifikacije!

O samoj utakmici protiv Renove Starčević je istakao:

-U ovom susretu primijetili smo neke stvari koje su napredovale u našoj igri i popravljene su u odnosu na susret protiv Škupija. Protiv Renove u timu, zbog povreda nije bilo golmana Mladena Ilića, te Uroša Mirkovića i Slobodana Milanovića, očekujemo vrlo brzo njihov oporavak i povratak.

Narednu prijateljsku utakmicu, pretposljednju na pripremama u Makedoniji premijerligaš BiH igra u četvrtak, 9. februara (12 časova) protiv superligaša Srbije subotičkog Spartaka Ždrepčeva krv. Posljednji kontrolni susret je u subotu, 11. februara (13 časova) u Skoplju protiv Rabotničkog, pri povratku kući.

Facebooktwitteryoutubeinstagram