Snijeg odgodio “generalku” Krupe i Metaleža
18.02.2017
Poziv ljubiteljima fudbala na derbi protiv Željezničara
20.02.2017

Starčević: Potraga za startnih jedanaest

U nastavak prvenstva fudbaleri Krupe ulaze bez generalne probe jer je subotnji susret sa Metaležom iz Jajca na stadionu u Krupi na Vrbasu otkazan zbog sniježnog pokrivača u kanjonu Vrbasa.

-Malo su nas vremenske neprilike poremetile u zacrtanim planovima, ali šta da radimo protiv prirode se ne može. Umjesto utakmice odradili smo trening na kojem smo postigli određeni željeni efekat, a preostale dane do nedelje i susreta sa Željezničarom u miru ćemo se pripremati na svom terenu u kanjonu Vrbasa. U miru Krupskog polja nastojaćemo da skujemo pobjedničku taktiku za proljećnu premijeru – istakao je šef stručnog štaba Krupe Slobodan Starčević.

U narednoj sedmici, poslije nedjeljnog slobodnog dana, pred stručnim štabom Krupe je da iskristališe tim za proljećnu premijeru (26. februar) protiv Željezničara.

-U ovom vremenu do utakmice protiv Sarajlija tražićemo startnih jedanaest igrača, imamo određenih problema u napadu jer su Elvir Koljić i Ozren Perić, zajedno sa Irfanom Jašarevićem suspendovani zbog kartona, pa ćemo najisturenijeg igrača tražiti u omladinskom pogonu. Osim toga Koljić je na treningu u subotu dobio i jedan udarac u lice, ali se nadamo da će biti spreman za gostovanje u Mostaru kod šampiona Zrinjskog. Sve ostalo je u najboljem redu, atmosfera sjajna i daćemo sve od sebe da se u preostale četiri utakmice izborimo za plasman u Ligu za prvaka. Na taj način bi automatski obezbijedili i opstanak u debitanstskoj sezoni u Premijer ligi BiH – dodao je Slobodan Starčević.

Facebooktwitteryoutubeinstagram