Poslijepodnevni trening posljednja priprema za Škupi
04.02.2017
Poraz u Ohridu: Škupi – Krupa 3:2 (1:1)
05.02.2017

Stručni štab Krupe: Svako zna svoj posao

Za dobar posao i rad potreban je i dobar poslovođa, odnosno tim ljudi koji vodi brigu o funkcionisanju i tome da se zacrtani plan i program sprovede u djelo, na najbolji mogući način.

Tako stručni štab Fudbalskog kluba Krupa predvođen šefom Slobodanom Starčevićem ništa ne prepušta slučaju na zimskim pripremama u Ohridu, tačno je svako od članova štaba i trenera zadužen i specijalizovan za jedan segment.

-Odlično funkcionišemo i nadopunjujemo se tako da nema, apsolutno nikakvih problema u našem radu kojem smo predani i tačno znamo šta su čije obaveze, prava, ali i odgovornost. Ovim putem želim da se zahvalim mojim vjernim i najbližim saradnicima bez kojih naš rad ne bi mogao da bude ovako kvalitetan i plodonosan – istakao je šef stručnog štaba Slobodan Starčević.

Pored Starčevića kao šefa orkestra pomoćnik Petar Kurćubić je zadužen za treniranje ofanzivnih akcija, drugi pomoćnik Damir Špica za uigravanje defanzivnih akcija, dok je u radu sa golmanima Mirando Petrić. Tu je i kondicioni trener Marko Mazalica, kao i fizioterapeut stručnog štaba zadužen za zdravlje igrača Bjelan Krčmar.

-To je naše odabrano društvo koje ima zadatak da pripremi igrače za proljećne izazove u kojima ćemo juriti opstanak u Premijer ligi BiH i plasman u Ligu za prvaka. Za sada sve ide u najboljem redu, a nema razloga da tako ne bude i dalje, u narednom periodu – dodao je šef struke šampiona Republike Srpske Slobodan Starčević.

U stručnom štabu Fudbalskog kluba Krupa svako zna svoj posao.

Facebooktwitteryoutubeinstagram