„Makedonski sport“: I Krupa prejaka za Pobedu
02.02.2017
Pozajmljeno iz „Sportskog žurnala“: Ponos Krupe na Vrbasu
03.02.2017

Teretana, teren, pa relaks u spa centru

Sama riječ šampion – Krupa nosi krunu Republike Srpske, čak i u dalekoj Makedoniji, na obalama Ohridskog jezera, izazova veliko poštovanje. Ne samo kroz medije već i u svakodnevnom životu. Makedonci poštuju svakog onog ko dođe i pokaže osnovni karakter – morala, skromnosti i profesionalizma, a ekspedicija Krupe se upravo tako u Ohridu i predstavila.

Kada je u pitanju stručni – profesionalni dio, fudbaleri Krupe su posle jutarnjeg treninga snage u teretani poslijepodne izašli na otvoreno, radili s loptom i sabirali utiske poslije pobjede (3:0) protiv Pobede iz Prilepa. Domaći prvoligaš je pao, a u nedjelju, 5. februara na redu je duel sa novim prevoligašem Makedonije – Škupijem iz Skoplja.

-Danas smo odradili veoma intenzivan trening, koji su svi prvotimci dobro podnijeli. Raduje činjenica i da su Nikola Dujakovic, Mladen i Vladimir Ilic počeli sa individualnim treninzima, i nadamo se da će se ubrzo pridružiti ostatku ekipe! Poslije jučerasnje utakmice, i današnja dva treninga ekipa je dobila kao nagradu relaks u obližnjem spa centru! O svemu vodimo računa – istakao je u raportu sa priprema iz Ohrida trener Krupe Slobodan Starčević.

Povreda muči mlađanog Peru Guskića. Za sutra, petak, 3. februara planirana su takođe dva treninga, oba na otvorenom, na terenu sa vještačkom travom, prvi u pola devet ujutro, a drugi u 14 časova.

Facebooktwitteryoutubeinstagram