Osam igrača postiglo jedanaest golova
08.02.2017
Poraz od Subotičana u finišu utakmice
09.02.2017

Trening snage i brzine za „golubove“

Pretposljednju kontrolnu utakmicu na zimskim pripremama u Ohridu fudbaleri Krupe odigraće sutra (12 časova) na Gradskom stadionu u pomenutom makedonskom gradu protiv superligaša Srbije Spartaka Ždrepčeva krv.

U sklopu priprema za ovaj ispit protiv popularnih „golubova“ održan je današnji poslijepodnevni trening, a igrači šampiona Republike Srpske su za još jedan nivo podigli pozitivnu atmosferu.

-Odradili smo trening snage i brzine koji je priprema za sutrašnju utakmicu protiv Subotičana. Igrači su bili sjajno raspoloženi. Nadam se da ćemo nastaviti u istom ritmu, ostvariti još jedan pozitivan rezultat protiv renomiranog protivnika – istakao je šef stručnog štaba Krupe Slobodan Starčević.

U danu kada se igra utakmica Krupljani ne treniraju u Ohridu, a vrijeme u Makedoniji im je brzo prošlo.

-Nismo se čestito ni okrenuli, profesionalne obaveze „kradu“ vrijeme, a već je prošlo deset dana boravka u Makedoniji. Iskreno, nikad brže mi nisu prošle, pogotovo zimske. Do sada smo uradili sve ono što je bilo zacrtano po planu i programu i trudićemo se da tako bude do kraja boravka u Ohridu, ali i pri povratku kući kada budemo finalizirali ovaj rad – rekao je pomoćni trener Krupe Damir Špica.

Facebooktwitteryoutubeinstagram