Bolji od makedonskog Saveza: Rabotnički – Krupa 2:1 (0:1)
11.02.2017
Starčević: Jedna dilema, ko u napadu protiv Želje
13.02.2017

U srijedu (12 časova) Željezničar gost u Krupi na Vrbasu

Jesenji prvak Druge lige Republike Srpske, grupa zapad – banjalučki Željezničar biće gost u srijedu, 15. februara, premijerligaša i šampiona Republike Srpske Krupe u prijateljskoj utakmici u sklopu priprema za proljećni dio sezone.

Iako Krupljani ranije nisu planirali ovu utakmicu izašli su u susret klubu sa banjalučkog Predgrađa i prihvatili odmjeravanje snaga, a šef stručnog štaba Krupe Slobodan Starčević imaće priliku da još jednom testira igrače sa manjom minutažom i vidi na koga, ustvari, najozbiljnije može da računa kada krenu utakmice za bodove.

-Do početka proljećnog dijela Premijer lige BiH imamo još desetak dana, a poslije Željezničara protiv kojeg ću da testiram igrače koji su bili u drugom planu imamo još i generalku zakazanu protiv Metaleža iz Jajca, u subotu, 18. februara na našem stadionu. Poslije toga, posljednja sedmica biće u znaku relaksacije ekipe i spremanje za duel protiv sarajevskog Željezničara – rekao je Slobodan Starčević.

Biće ovo sedmi prijateljski susret šampiona Republike Srpske tokom ovozimskih priprema, a četvrta za Željezničar koji je do sada pobijedio Zvijezdu iz Gradačca (2:0) i Jedinstvo iz Bihaća (2:1), a remizirao sa Rudar Prijedorom (2:2).

Facebooktwitteryoutubeinstagram