Konferencija za novinare u petak – 11.30 časova
29.03.2017
Redžić poslije pobjede sa Zmajićima adut za Zrinjski
29.03.2017

Draško Ilić: Hvala Vojvodini, ugostićemo našu braću

Fudbaleri Krupe su u prvenstvenoj pauzi gostovali u Novom Sadu i igrali neriješeno 1:1 na „Karađorđu“, pod svjetlošću reflektora, u divnom ambijentu, protiv superligaša Srbije ostavivši odličan utisak ne samo u „srpskoj Atini“ već u cjelokupnoj fudbalskoj javnosti u Srbiji i Republici Srpskoj.

Nakon duela protiv Vojvodine predsjednik šampiona Republike Srpske Draško Ilić „lalama“ je uručio poklone i klupske suvenire kao znak na sjećanje ovog druženja dva bratska kluba.

-Prije svega želio bih da se zahvalim ljudima iz FK Vojvodina koji su nas ugostili i omogućili da odigramo prijateljsku utakmicu koja za nas ima višestruki značaj. U prvom redu zahvalnost ide predsjedniku Novosađana Dušanu Mijiću i prvom čovjeku Nadzornog odbora Dragoslavu Vukoviću. Mi ćemo nastojati da se za ovo gostoprimstvo revanširamo našoj braći iz Novog Sada i ugostmo ih u Krupi na Vrbasu i priredimo još jedan fudablski spektakl u našem malom mjestu – istakao je prvi čovjek Krupe Draško Ilić.

Predsjednik Nadzorog odbora Vojvodine Dragoslav Vuković koji je inače rodom iz Krupe na Vrbasu je istakao:

-Zadovoljstvo je što smo ugostili Krupu i što je odigrana jedna lepa utakmica između dva prijateljska kluba. Ovo je saradnja koja traje već duži niz godina, još od perioda kada se Krupa takmičila u nižim rangovima. Iako nismo fizički bili prisutni tamo, sav taj njihov uspon smo ispratili. Krupa je danas ozbiljan klub koji igra zapaženu ulogu u Premijer ligi BiH. Čast nam je što možemo da sarađujemo i nadamo se da će se ta saradnja u narednom periodu podići na još viši nivo, odnosno da ćemo zajedničkim snagama uspeti da unapredimo i jedan i drugi klub. Nadamo se da ćemo uskoro gostovati u Banjaluci i da će to postati tradicija.

 

 

Facebooktwitteryoutubeinstagram