Banjalučani mogući rival u polufinalu Omladinskog Kupa BiH
21.03.2017
Omladinski kup BiH: Тroglav 1918 – Krupa 1:2 (1:1)
22.03.2017

Juniori protiv Troglava 1918 jure polufinale Kupa

Revanš susret četvrtfinala Omladinskog Kupa BiH juniori Krupe igraju sutra (srijeda, 15 časova) na gostovanju u Livnu kod vršnjaka iz Troglava 1918. U prvoj utakmici u Krupi na Vrbasu prije šest dana izabranici trenera Nikole Vidovića ostvarili su ubjedljivu pobjedu rezultatom 4:0.

-Bez obzira na rezultat prve utakmice u kojoj smo stekli kapitalnu prednost od četiri gola ne idemo u Livno opušteno. Želja nam je da što prije zatresemo mrežu domaćina i na taj način budemo bezbjedni kada je krajnji ishod dvomeča u pitanju. Vjerujem u naš sastav koji ima kvalitet da dođe u samu završnicu – istakao je trener juniora Krupe Nikola Vidović.

Ukoliko preskoče Troglav 1918 Krupljani će u polufinalu snage odmjeriti sa gradskim rivalom Željezničarom.

-Priželjkivali smo dvomeč sa timom s Predgrađa i nadam se da će to biti prave, kvalitetne utakmice, ali prije svega treba prvo da završimo posao sa Troglavom 1918, pa ćemo tek onda da razmišljamo o Želji – istakao je trener Nikola Vidović.

Četvrtfinalnu utakmicu u Livnu sudiće Goran Paradžik iz Ljubuškog, a pomagaće mu Amer Macić i Jure Musa iz Mostara. Delegat FS BiH je Lazar Martinović iz Čapljine.

Facebooktwitteryoutubeinstagram