Omladinski Kup BiH: Krupa – Troglav 1918 4:0 (1:0)
15.03.2017
Admir Šehović iz Sarajeva sudi u Vitezu
17.03.2017

Krupa 25. marta gost Vojvodine na „Karađorđu“

Pauzu u prvenstvu zbog obaveza reprezentacije Bosne i Hercegovine u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo u Rusiji 2018. godine fudbaleri Krupe iskoristiće za put u Novi Sad gdje će sa superligašem Srbije Vojvodinom odigrati prijateljsku utakmicu. Meč je zakazan za subotu, 25. mart sa početkom u 17 časova na glavnom terenu stadiona „Karađorđe“, a biće ovo dobra provjera za izabranike trenera Slobodana Starčevića pred start i utakmice u Ligi za prvaka BH Telekom Premijer lige BiH i duele protiv najkvalitetnijih klubova u BiH.

Klupsko rukovodstvo na čelu sa predsjednikom Draškom Ilićem dogovorilo je prijateljski meč sa sportskim prijateljima i partnerima iz Novog Sada.

-U razgovoru sa predsjednikom novosadskog kluba Dušanom Mijićem i prvim čovjekom Nadzornog odbora „lala“ Dragoslavom Vukovićem dogovorili smo prijateljsku utakmicu koja će nam mnogo koristiti, a ovim putem želim da se zahvalim u lično, ali i ime Fudbalskog kluba Krupa na tome što su nas pozvali da budemo njihovi gosti. Na ovaj način dva kluba učvršćuju i produbljuju korektne prijateljske i sportske odnose i relacije – istakao je predsjendik Krupe Draško Ilić.

Član Upravnog odbora FK Krupa zadužen za sportski sektor Dragomir Buco Ilić ističe da će ovo gostovanje u Novom Sadu imati višestruki značaj:

-U prvom redu Vojvodina je naš prijateljski i bratski klub, u Novom Sadu ima mnogo Krajišnika, ljudi iz našeg kraja koje pozivamo da dođu na utakmicu, da se okupimo i još više približimo jedni drugima. Hvala ljudima iz Vojvodine koji su odlučili da nas ugoste tokom prvenstvene pauze, a mi ćemo nastojati da se u narednom periodu revanširamo Novosađanima.

Ekspedicija premijerligaša iz Krupe na Vrbasu put Novog Sada krenuće dan ranije, u petak, 24. marta u jutarnjim časovima.

Facebooktwitteryoutubeinstagram