Kadeti: Krupa – Vitez 1:0 (0:0)
19.03.2017
Banjalučani mogući rival u polufinalu Omladinskog Kupa BiH
21.03.2017

Nikola Dujaković dobio naknadan poziv selektora Marinovića

Novo priznanje je stiglo na adresu Fudbalskog kluba Krupa, selektor mlade reprezentacije Bosne i Hercegovine Vinko Marinović naknadno je pozvao vezistu Nikolu Dujakovića.
Zmajići su se sinoć okupili u hotelu „Terme“ na Ilidži i počeli pripreme za utakmicu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo sa Lihtenštajnom koja je na program 28. marta u Zenici. Poziv Dujakoviću stigao je iznenada, ali potvrđuje da se u taboru zvaničnog šampiona Republike Srpske kvalitetno radi, kako u omladinskim selekcijama tako i u seniorskom timu.
-Poziv Dujakovića u mladu reprezentaciju u BiH je odlična vijest za Fudbalski klub Krupu i naš klub se polako potvrđuje kroz ova selektorska priznanja – istakao je kratko šef stručnog štaba Krupe Slobodan Starčević, zvanično najbolji trener Republike Srpske za 2016. godinu.
O pozivu od selektora Vinka Marinovića standardni prvotimac Nikola Dujaković je istakao:
-Ovo je velika čast za mene, ujedno i obaveza, izazov. Nadam se da ću opravdati ukazano povjerenje i doprinijeti uspjesima mladog tima BiH.
Prije naknadnog poziva za Dujakovića selektor Zmajića Vinko Marinović je na spisak za utakmicu protiv Lihtenštajna stavio još jednog vezistu Krupe, Ajdina Redžića koji je bio standardni reprezentativac i kod prethodnog selektora U-21 reprezentacije BiH Darka Nestorovića.

Facebooktwitteryoutubeinstagram