Omladinski kup BiH: Тroglav 1918 – Krupa 1:2 (1:1)
22.03.2017
Starčević sa 25 aduta u Novom Sadu
23.03.2017

Pavle Ćeranić strijelac na selektivnom okupljanju FSRS

Trojica kadeta Fudbalskog kluba Krupa (dječaci rođeni 2000. godine) učestvovala su danas na selektivnom okupljanju Fudbalskog saveza Republike Srpske na stadionu Sloge u Srpcu, a na provjeri kod selektora Zlatka Jelisavca bili su: Pavle Ćeranić, Perica Guskić i Danilo Šipovac.

Odigrane su i dvije selektivne utakmice, a u jednoj u strijelce se upisao Pavle Ćeranić igrač koji je minulog vikenda pogotkom protiv Viteza u prvenstvenoj utakmici 22. kola Omladinske Premijer lige BiH donio Krupi tri boda. Bilo je ovo okupljanje za igrače četiri područna saveza: Doboj, Gradiška, Banjaluka i Prijedor, a ko će predstavljati Republiku Srpsku na memorijalu „Stevan Nešticki“ u Novom Sadu i „Gotija kupu“ u Švedskoj odrediće selektorski tim na čelu sa selektorom Zlatkom Jelisavcem.

Pored selektora Zlatka Jelisavca u ovoj akciji FSRS su učestvovali i njegovi pomoćnici Miodrag Rankić (pomoćni trener), Dejan Plisnić (trener golmana) i Goran Ćejić (sekretar stručnog štaba). Cijelu akciju nadgledao je i koordinator svih omladinskih reprezentativnih selekcija Fudbalskog saveza Republike Srpske Branimir Tulić.

Facebooktwitteryoutubeinstagram