Podrška povrijeđenom igraču Marku Jevtiću iz Viteza
06.03.2017
Remi za Ligu za prvaka: Krupa – Čelik 0:0
11.03.2017

Starčević: Ambicije Čelika se suprostavljaju našima

Pred fudbalerima Krupe je u subotu, 11. marta s početkom u 15 časova susret 21. kola BH Telekom Premijer lige BiH protiv zeničkog Čelika koji se grčevito bori za opstanak. Tim povodom danas je u klupskim prostorijama na stadionu u Krupi na Vrbasu održana konferencija za novinare na kojoj su prisustvovali šef stručnog štaba Slobodan Starčević i prvi strijelac kluba Elvir Koljić.

Strateg šampiona Republike Srpske Slobodan Starčević je uoči duela sa Čelikom istakao:

-Ovo je veoma važna utakmica za oba rivala. Ekipa Čelika je u velikim problemima i grčevitoj borbi za opstanak. Sigurno je da u Krupu na Vrbasu dolaze  da osvoje bod ili čak sva tri, ali te ambicije Zeničana se suprostavljaju sa našim. Nadam se da ćemo prikazati dopadljivu i kvalitetnu igru, ostvariti svoj cilj, plasman u Ligu za prvaka. Mi smo u najavi nastavka prvenstva rekli da ćemo te bodove za Ligu za prvaka upravo tražiti u duelima sa Čelikom i Vitezom kako bi već tada obezbijedili opstanak, odnosno kako bi kroz deset novih utakmica sa pet najkvalitenijih premijerligaša našoj mladoj ekipi i igračima obezbijedili još bolje uslove za razvoj i sticanje iskustva. Za razliku od prethodne dvije utakmice protiv Željezničara i Zrinjskog protiv Čelika svi su igrači zdravi, dobro smo trenirali prethodnih dana i nemamo kažnjenih.

Napadač Elvir Koljić je dodao:

-Čeka nas teška utakmica smatram da smo bolja ekipa i da ćemo osvojiti tri boda na svom terenu. Ovo je veoma bitna utakmica za nas i mi bi bili zadovoljni i minimalnom pobjedom od 1:0.

Facebooktwitteryoutubeinstagram