Irfan Peljto sudi protiv Zrinjskog u Mostaru
30.03.2017
ФК Крупа јединствена у Премијер лиги: Старчевић последњи Мохиканац
01.04.2017

Starčević: Možemo da iznenadimo Zrinjski

Prvenstvena pauza je završena, nastavljaju se bitke za bodove, šampion Republike Srpske Krupa gostuje kod aktuelnog prvaka BH Telekom Premijer lige BiH i jesenjeg šampiona Zrinjskog. Pre nekoliko kola na istom mjestu rezultat je bio 3:1 za domaćina.

Krupljani žele da na startu Lige za prvaka protiv lidera naprave pozitivan rezultat, u tom kontekstu danas je i pričano na konferenciji za novinare na stadionu u Krupi na Vrbasu.

-Raspoloženi i motivisani idemo na gostovanje Zrinjskim. Reprezentativnu pauzu iskoristili smo na najbolji način kako bi se što bolje pripremili za nastavak šampionata. Odigrali smo neriješeno protiv Vojvodine u Novom Sadu (1:1) i tako napravili sjajan uvod pred put u Mostar u kojem očekujemo pozitivan rezultat. O ekipi Zrinjskog ne treba trošiti riječi. U ovoj utakmici ne možemo da računamo na suspendovanog Denisa Čomora, ali nadam se da ćemo naći dovoljno snage i energije da odigramo kvalitetan meč. Očekujem hrabru igru svog tima i smatram da se možemo vratiti neporaženi sa ovog gostovanja – rekao je šef stručnog štaba Krupe Slobodan Starčević.

 

Facebooktwitteryoutubeinstagram