Pavle Ćeranić strijelac na selektivnom okupljanju FSRS
22.03.2017
Raspored TV prenosa utakmica Krupe u „plej-ofu“
23.03.2017

Starčević sa 25 aduta u Novom Sadu

Ekspedicija Fudbalskog kluba Krupa sutra ujutro kreće na put za Novi Sad na prijateljsku utakmicu sa srpskim superligašem Vojvodinom (subota, 17 časova) na „Karađorđu“.

Biće ovo lijepa prilika za izabranike trenera Slobodana Starčevića da provjere formu pred okršaje u Ligi za prvaka Premijer lige BiH. Na put za Novi Sad krenuće 25 fudbalera i to: golmani: Jovan Kutić, Mladen Ilić, igrači: Elvir Koljić, Miljan Ljubenović, Slobodan Milanović, Stefan Barić, Denis Čomor, Zoran Milutinović, Irfan Jašarević, Aleksandar Vukotić, Radosav Aleksić, Adel Halilović, Ozren Perić, Zoran Šamara, Uroš Mirković, Nemanja Vidović, Stefan Savić, Marko Maksimović, Nemanja Kartal, Dragan Vuković te juniori: Perica Guskić, Luka Kulenović, Nebojša Babić, Dejan Tatić i Vladimir Ilić.

-Idemo u Novi Sad po iskustvo. Vojvodina je renomirani protivnik, naš prijateljski i bratski klub, jedan od najboljih u Srbiji. Imamo od koga šta da vidimo i učimo. Prvenstvenu pauzu želimo da iskoristimo na najbolji mogući način kako bi se što bolje pripremili za gostovanje u Mostaru kod Zrinjskog, ali i sve ostale utakmice „plej-ofa“ – istakao je šef stručnog štaba Krupe Slobodan Starčević.

Facebooktwitteryoutubeinstagram