Konferencija za novinare u petak – 11.30 časova
02.03.2017
Selektor kadeta RS pozvao trojicu igrača Krupe
04.03.2017

Starčević: U dobroj atmosferi čekamo utakmicu protiv Zrinjskog

Krupa u okviru 20.kola BHT Premijer lige BiH gostuje ekipi Zrinjskog  u Mostaru, tim povodom danas je u press sali Krupe održana konferencija za novinare u kojoj su o ovoj utakmici govorili šef stručnog štaba Krupe Slobodan Starčević i igrač Ozren Perić.

Mi smo prvo kolo pa i ovo drugo kolo koje igramo protiv Zrinjskog u Mostaru vidjeli kao vid pripreme za dvije veoma bitne utakmice koje dolaze u narednom periodu a to je protiv Čelika i Viteza. U ovim utakmicama ćemo tražiti svoju sreću za prolazak u ligu za prvaka, gdje bi kroz takvo takmičenje već u ranoj fazi obezbjedili opstanak i imali bi veću mogućnost afirmacije igrača koje smo nagovjestili u prvom jesenjem dijelu prvenstva. U ovoj sedmici smo radili sa svih 22 igrača, igrači koji su bili suspendovani su oslobođeni suspenzije. Jedini nedostatak je Aleksić. U svakom slučaju u jednoj boljoj atmosferi dočekujemo utakmicu sa Zrinjskim. Zrinjski je lider na tebali, ekipa koja je prošlogodišnji prvak, ne isplati nam se prijetiti takvoj ekipi. Međutim, mi obećavamo BiH javnosti da ćemo odigrati jednu kavlitetnu utakmicu. Ako ponovimo dobru igru iz odbrane uz ovaj kvalitet koji nam se vratio Koljić, Perić prema naprijed, smatram da ćemo biti konkurentni i možda čak se vratiti sa pozitivnim rezultatom – istakao je šef stručnog štaba Krupe Slobodan Starčević. 

Pred sutrašnji susret sa Zrinjskim Ozren Perić, napadač Krupe je istakao.

Idemo državnom prvaku da se nadigravamo i pokušamo da ostvarimo što bolji rezultat. Ja sam uvijek optimista, nadamo se da ćemo postići pozitivan rezultat iako znamo da je Zrnjski najbolja ekipa u državi. Nama je cilj odraditi dobru pripremu za zadnje dvije utakmice protiv Čelika i Viteza i da ostvarimo taj ulazak u prvih 6.

Utakmica između Zrinjskog i Krupe je na rasporedu u subotu 4. marta u Mostaru na stadionu “Pod Bijelim brijegom” sa početkom u 15:00 časova. Direktan prenos utakmice možete pratiti na BHT1.

 

Facebooktwitteryoutubeinstagram