Krupa – veliki klub iz ponosnog malog mesta
02.03.2017
Konferencija za novinare u petak – 11.30 časova
02.03.2017

Vladimir Ilić. Nagrada za mene i klub

Talentovani defanzivac Krupe Valdimir Ilić koji je minulog vikenda bio u protokolu seniorskog tima za derbi protiv Željezničara pozvan je u juniorsku reprezentaciju Republike Srpske koja će se okupiti 7. marta u Etno selu „Stanišići“ kod Bijeljine i odigrati selektivnu utakmicu.

-Iskreno, pozitivno me iznenadio poziv selektora Damjana Ratkovića i učiniću sve da ga opravdam na najvišem nivou, i na taj način se zahvalim stručnom štabu koji je očigledno pratio moje igre. Za svakog fudbalera je nagrada poziv u reprezentaciju, ali ujedno i velika čast koja nosi sa sobom ogromnu obavezu, daje dodatni motiv, samopouzdanje… Ovaj poziv u reprezentaciju Republike Srpske nije samo za mene nagrada već i klub, potvrda da se u omladinskom pogonu Krupe radi predano, profesionalno i kvalitetno – rekao je Vladimir Ilić.

Na spisku selektora Ratkovića je i golman juniorskog tima Krupe Stefan Pupovac.

-Biće mi lakše na okupljanju u Semberiji, a i Stefan je svojim kvalitetom i radom zaslužio ovaj poziv. Bićemo podrška jedan drugom. Po pozvanim imenima jasno je da Republika Srpska ima kvalitetnu juniorsku selekciju, ali to ćemo morati da dokažemo i na treninzima i utakmicama – jasan je Valdimir Ilić.

Facebooktwitteryoutubeinstagram