Odlična fudbalska predstava u Krupi na Vrbasu, Krupa – Zrinjski 1:1
29.04.2017
Slobodan Starčević: Nastavili smo sa dobrim igrama!
30.04.2017

Blaž Slišković: Rezultat je realan!

Legenda Yu fudbala, a sada šef stručnog štaba Zrinjskog, Blaž Slišković, naglasio je kako nije zadovoljan neriješenim ishodom u meču sa Krupom (1:1), ali da je konačan rezultat na kraju ipak realan.

– Mislim da je rezultat realan iako možda mi možemo više da žalimo za konačnom pobjedom. Imali smo nešto više od igre, stvorili bolje prilike i dominirali, ali je Krupa ipak zaslužila ovaj bod jer je tokom cijelog meča željela da igra i da se nadigrava. Sama utakmica bila je zaista dobra, rekao bih u nekim dijelovima i izuzetno kvalitetna. Sa druge strane, ne možemo sa ovim bodom biti zadovoljni ni mi ni naši domaćini ali je i to fudbal – istakao je Slišković.

Strateg ”plemića” prvi put je bio u Krupi na Vrbasu i veoma pohvalno se izrazio o stadionu, ali i kompletnom doživljaju na ovom gostovanju.

– Imate divan objekat i tribine, kao i sve ono što se nalazi ispod njih. Jedina šteta je ta vještačka trava ali se nadam da će Krupa u dogledno vrijeme imati teren pokriven prirodnom podlogom. Tokom utakmice atmosfera na stadionu je bila prava domaćinska, ali bez ikakvog pritiska, što je najbolje za utakmicu. Sve u svemu, bilo mi je zaista ugodno provesti ovo poslijepodne u Krupi na Vrbasu – prenio je svoje utiske šef struke aktuelnog šampiona BiH.

Facebooktwitteryoutubeinstagram