Krupa sa optimizmom na Sarajevo
21.04.2017
Iznenađenje na ”Koševu” , Krupa izborila remi!
24.04.2017

Kapiten Krupe se nada iznenađenju

Vukotić: Raspoloženi smo za nadigravanje!

Fudbaler Krupe koji je ovog proljeća prikazao najviše, kapiten Aleksandar Vukotić, svoje sjajne partije okrunio je i više nego efektnim pogotkom u meča sa Slobodom, što je bio njegov premijerligaški prvijenac.

To je, uoči gostovanja na ”Koševu”, podiglo ionako odličnu atmosferu u svlačionici Krupe pa mladi štoper kaže kako nebi imao ništa protiv da se i protiv Sarajeva upiše u listu strijelaca.

– Imao sam ovog proljeća nekoliko dobrih prilika i napokon sam pogodio protiv Slobode. Biti strijelac je zaista lijep osjećaj i zaista se nebih bunio da to ponovim i na ”Koševu”. Šalu na stranu, znamo da nas očekuje jedan zaista težak i zahtjevan meč i daćemo sve od sebe da iznenadimo favorizovano Sarajevo. Orni smo, dobro smo radili i zaista smo raspoloženi i spremni za jednu kvalitetnu utakmicu i nadigravanje sa renomiranim protivnikom. Želimo da se iz Sarajeva vratimo sa bar jednim bodom, a hoćemo li u tom i uspjeti, zavisiće od nas samih mada se, naravno, i protivnik dosta pita – naglasio je Vukotić.

Facebooktwitteryoutubeinstagram