Izgubili i juniori u Bijeljini: Radnik – Krupa 3:1 (1:0)
09.04.2017
Luka Bilbija iz Prijedora sudi protiv Željezničara
11.04.2017

Kup BiH: Juniori u srijedu domaćini Željezničaru

Prvu polufinalnu utakmicu Omladinskog kupa Bosne i Hercegovine juniori Krupe igraju u srijedu, 12. aprila sa početkom u 16.30 časova protiv Željezničara iz Banjaluke na stadionu u Krupi na Vrbasu.

Izabranici trenera Nikole Vidovića pokušaće da nastave da pišu sjajnu istoriju jer je ovo najveći uspjeh za mlade timove Krupljana u istoriji koja je početa da se piše 1983. godine.

-Pred nama je jedna od dvije polufinalne utakmice u kojoj ćemo naspram sebe imati i te kako motivisanog i jakog protivnika. I Željezničar poput nas želi plasman u finale i za njih je to istorijski rezultat. Naša želja je da u prvoj utakmici na domaćem terenu obezbijedimo rezultatsku prednost s kojom ćemo ići na Predgrađe. Nadam se da za 180 minuta možemo da savladamo rivala i plasiramo se u finale – istakao je Nikola Vidović.

Jedan od aduta trenera Nikole Vidovića trebalo bi da bude Perica Guskić, omaldninski reprezentativac Republike Srpske.

-Jedva čekamo utakmicu protiv Željezničara, imamo veliki motiv i želja nam je da pobijedimo velikog protivnika. Biće dobro da obezbijedimo bilo kakvu prednost pred revanš, time bi bili bliži finalu, još kad ne bi primili gol na domaćem terenu bila bi to prava stvar. Vidjećemo pred nama je 90 neizvjesnih minuta, a potom i revanš – rekao je Perica Gucskić.

U drugom polufinalnom susretu snage će da odmjere Široki Brijeg i Sarajevo. Revanš mečevi su na programu u srijedu, 19. aprila

Facebooktwitteryoutubeinstagram