Kadeti: Krupa – Mladost (DK) 1:5 (1:2)
16.04.2017
Kup Grada Banjaluka, prvo kolo: BSK – Krupa (1:1) (0:0) penalima 5:6
18.04.2017

Kup Grada Banjaluka: Krupa čeka BSK

Fudbaleri Krupe sutra (16.00 časova) u okviru prvog kola Kupa Grada Banjaluka, takmičenja u kojem brane pobjendički pehar dočekuju drugoligaša Republike Srpske BSK.

Biće ovo zanimljiva utakmica jer su „romantičari“ prije dvije sezone eliminisali Krupu iz Kupa Republike Srpske pobjedom u Krupi na Vrbasu.

-Naša želja je ponovo da zaigramo u finalu i pokušamo da osvojimo pobjednički pehar. Protiv „romantičara“ će igrati igrači koji su u prethodnim utakmicama imali manju minutažu. Biće ovo lijepa prilika za njih da se dokažu i kvalitetnom partijom nametnu za izazove koji nas čekaju u aprilu i maju u Premijer ligi BiH. Protiv Slobode smo dobili dodatno samopouzdanje i u nastavak sezone ulazimo mnogo ohrabreniji. Želimo da u duelu sa ekipom BSK-a dođemo do nekih imena na koja najozbiljnije možemo da računamo i u prvenstvenim utakmicama. Osim toga naše juniore očekuje i revanš susret polufinala Omladinskog Kupa BiH, tako da ćemo protiv „romantičara“ izvesti neku vrstu kombinovanog, „šarenog“ sastava. Bez obzira na sve želimo da opravdamo ulogu favorita i izborimo plasman u nastavak Kupa Grada Banjaluka – istakao je šef stručnog štaba Krupe Slobodan Starčević.

Facebooktwitteryoutubeinstagram