Miloš Gigović sudi u subotu protiv Slobode
13.04.2017
Slobodan Starčević o sljedećem iskušenju Krupe
13.04.2017

Nebojša Babić: Nećemo braniti prednost u revanšu

Poslije minimalne pobjede (1:0) u prvoj polufinalnoj utakmici Omladinskog Kupa BiH protiv banjalučkog Željezničara u taboru junior Fudbalskog kluba Krupa vlada umjereni optimizam i vjera da se može izboriti istorijski plasman u finale koje je na program 9. maja.

Jedini pogodak postigao je defanzivac Nebojša Babić u 21. minutu i svom tim donio rezultatsku prednost pred revanš na banjalučkom Predgrađu koji je na program 19. aprila.

-Srećan sam i radostan zbog postignutog gola kojim smo pobijedili velikog protivnika. U najavi utakmice priželjkivali smo pobjedu, ali da ne primimo gol na domaćem terenu i želja nam se ostvarila. Mogli smo i ubjedljivije da pobijedimo. Iza nas je teških 90 minuta, ali nas u revanšu čeka još težih 90. Ipak, dobra atmosfera daje nam za pravo na optimizam i vjeru da ćemo izboriti plasman u finale. U revanšu nećemo braniti stečenu prednost već ćemo pokušati da damo gol u gostima koji bi nam otvorio širom vrata finala – istakao je junak pobjede u prvom polufinalnom susretu Omladinskog Kupa BiH Nebojša Babić.

Facebooktwitteryoutubeinstagram