Kup Grada Banjaluka, prvo kolo: BSK – Krupa (1:1) (0:0) penalima 5:6
18.04.2017
Strateg Krupe o borbi za Evropu
19.04.2017

Nikola Vidović: Golom otvaramo vrata finala

Revanš susret polufinala Omladinskog Kupa Bosne i Hercegovine između banjalučkog Željezničara i juniora Krupe biće odigrana u srijedu (16.30 časova) na stadionu na Predgrađu.

Ekipa iz Krupe na Vrbasu sa sobom donose minimalnu prednost od 1:0 iz prve utakmice na domaćem terenu (strijelac Nebojša Babić), a trener Krupljana Nikola Vidović optimističan je pred revanš.

-Kada sam najavljivao prvu utakmicu na našem terenu rekao sam da bih bio zadovoljan bilo kakvom pobjedom, samo pod uslovom da ne primimo gol. Taj cilj smo ostvarili, želja nam se ispunila i sada je pred nama revanš u kojem neće biti lako. Nadam se da ćemo uspjeti da sačuvamo stečenu prednost, čeka nas izuzetno težak meč protiv efikasnog i ubojitog protivnika pogotovo na njegovom terenu. Vjerujem da ćemo uspjeti na kraju u našim namjerama. Kada bi postigli jedan pogodak smatram da bi otvorili širom vrata finala. Ne mislim da će u revanšu biti mnogo golova, očekuje se tvrda i neizvjesna utakmica, nijanse će da odlučuju. Ono što me raduje jeste činjenica da smo svi zdravi i kompletni ulazimo u ovu utakmicu, jedino lakše povrede imaju kapiten Vladimir Ilić i Uroš Ninković, ali vjerujemo da će do početka utakmice biti potpuno spremni za nadigravanje sa Željezničarom – rekao je trener Krupe Nikola Vidović.

Utakmicu u Banjaluci sudiće Miloš Gigović iz Gradiške, pomagaće mu Aleksandar Smiljanić iz Laktaša i Božidar Rustić iz Gradiške, dok će dužnost delegata obavljati Mile Mandić iz Kozarske Dubice.

U revanšu drugog polufinala Omladinskog Kupa BiH u Sarajevu se sastaju juniori Sarajeva i Širkog Brijega, a u prvoj utakmici u Hercegovini bilo je neriješeno 1:1. Finalni susret je na programu 9. maja.

Facebooktwitteryoutubeinstagram