Kup Grada Banjaluka: Protiv BSK-a u utorak
11.04.2017
Meč Krupa – Sloboda iz ugla stratega Tuzlaka
12.04.2017

Optimizam u taboru juniora pred Željezničar

Juniori Krupe u srijedu (12. aprila) igraju jednu od najvažnijih utakmica u istoriji kluba, u polufinalu Omladinskog Kupa Bosne i Hercegovine dočekuju u Krupi na Vrbasu vršnjake iz banjalučkog Željezničara. Susret počinje u 16.30 časova, a klub domaćin poziva ljubitelje fudbala do dođu u što većem broju i podrže budućnost kluba koji je u posljednjih nekoliko sezona, čudnovato, ostvario vrhunske rezultate.

-Želimo, prije svega, da pokažemo i dokažemo svoj talenat koji imamo protiv rivala koji je veliki motiv za nas. Naš cilj je da stvorimo bilo kakvu prednost, neće biti nikakvih tajni i jedni i drugi igramo na vještačkoj podlozi tako da s te strane neće biti otežavajuće okolnosti, na uslove. Pred nama je prvih 90 minuta u kojima želimo da iskoristimo prednost domaćeg terena – istakao je defanzivac Krupe Vladimir Ilić.

Jedan od aduta trenera Nikole Vidovića trebalo bi da bude neumorni Dragan Arežina koji je optimističan pred duel sa Željezničarom.

-Vjerujemo u svoj kvalitet i ono što smo do sada radili, tako da očekujemo našu radost na našem terenu. Protivnika respektujemo i poštujemo, pred nama je žestokih 180 minuta u kojima tražimo put do finala i borbe za trofej. To je naš cilj, imamo pravo da se nadamo – rekao je Dragan Arežina.

Utakmicu sudi Luka Bilbija iz Prijedora, a revanš je zakazan za 19. april na banjalučkom Predgrađu.

Facebooktwitteryoutubeinstagram