Starčević: Imamo sve uslove za dobar rezultat u Bijeljini!
05.05.2017
Krupa nastavila sa dobrim igrama, bod u Bijeljini zlata vrijedan
07.05.2017

Elvir Koljić: Nadam se nastavku serije u Bijeljini

Najefikasniji igrač Krupe, Elvir Koljić, vratio se u golgetersku seriju, u dva posljednja meča, na ”Koševu”, te u domaćem susretu sa Zrinjskim, donio je svojim pogocima po bod svom timu i simpatizeri najprijatnijeg iznenađenja Premijer lige BiH se nadaju da će njihov ljubimac i u Bijeljini biti u svom elementu.

I sam Koljić je uvjeren u dobar rezultat svog tima, nada se i novom pogotku na svom kontu, ali mu je ipak najvažnije da kolektiv bude onaj pravi i nastavi sa dobrim igrama kakve je pružao u posljednje tri utakmice.

– Radnik je u Krupi na Vrbasu dva puta uspjevao da ostane neporažen, dok smo mi u Bijeljini, i pored dobre utakmice, poraženi. Mislim da je red da se u nedjelju mi radujemo iako smo svjesni da će to biti jedan zaista težak meč. Odigrali smo tri posljednja susreta na visokom nivou i siguran sam da imamo snage da nastavimo sa dobrom igrom – tvrdi Koljić.

Ljubitelji fudbala u Semberiji biće uskraćeni za dvoboj Koljić – Obradović jer kapiten domaćih neće igrati, što može biti mala prednost u korist Krupe.

– Sigurno je da će našoj odbrani biti lakše jer neće imati protiv sebe jednog zaista paklenog igrača, fudbalera kojem treba samo malo pa da vam zagorča život. Ali, imaju oni još opasnih igrača i za nas ne smije da bude opuštanja. Što se tiče mene, dao sam dva gola u posljednje dvije utakmice u nadam se da mogu da nastavim tu golgetersku seriju. Međutim, neću biti tužan ukoliko se i ne upišem u listu strijelaca a Krupa ostvari dobar rezultat – zaključio je Koljić

Facebooktwitteryoutubeinstagram