Krupa nadigrala lidera na tabeli
14.05.2017
Pobjeda Omladinskih selekcija Krupe protiv Olimpika
18.05.2017

Iako su ispustili trijumf, u Krupi nisu žalosni Starčević: Ovdje nikome ne dajemo prednost!

Najprijatnije iznenađenje cijele sezone Premijer lige, mladi sastav Krupe, nastavio je sa odličnim partijama pa je, nakon remija sa Zrinjskim, Sarajevom i Radnikom, još jednom favoritu pomrsio račune i odigrao 1:1 sa vodećim Željezničarom.

Istina, gosti sa ”Grbavice” su nakon prvog poluvremena imali prednost od 1:0, ali su izabranici Slobodana Starčevića u drugih 45 minuta pokazali da su u potpunosti sazreli i da njihove dobre partije više nikako ne mogu da budu plod slučajnosti.

Naprotiv, više u Krupi na Vrbasu niko ne može da se unaprijed nada bodovima, pa je tako i Željezničar, koji je stigao sa željom da ostvari trijumf i na taj način praktično osigura titulu, na kraju bio sretan što nije izgubio.

– Pokazali smo da nismo slučajno u Ligi za prvaka i da na svom terenu u krupi na Vrbasu više nikome ne dajemo orednost! Ovo je već četvrta uzastopna utakmica protiv kvalitetnih rivala u kojoj se vraćamo iz rezultatskog deficita. Imali smo na kraju šansu i da pobijedimo, nismo postigli taj pobjedonosni pogodak, ali vjerujem da ćemo u budućnosti takve situacije početi da rješavamo u svoju korist. Iskreno, nama veoma imponuje što nas se jedan Željezničar, klub sa takvom istorijom i tradicijom, pribojavao. Do kraja sezone ostala su još dva kola, mi smo sada ostali u kontinuitetu dobrih igara i rezultata i želimo da tako ostane i do kraja – istakao je Starčević.

Facebooktwitteryoutubeinstagram