Kadeti: Metalež – Krupa 0:3 (0:1)
04.05.2017
Elvir Koljić: Nadam se nastavku serije u Bijeljini
05.05.2017

Starčević: Imamo sve uslove za dobar rezultat u Bijeljini!

U nastavku Lige za prvaka fudbaleri Krupe gostovaće u nedjelju u Bijeljini gdje ih očekuje domaći Radnik. Sudar dva jedina predstavnika Republike Srpske u Premijer ligi BiH, osim borbe za prestiž, ima i dimenziju više jer, u zavisnosti od raspleta u Kupu BiH, osvajač četvrte pozicije, za koju konkurišu oba rivala, može da izbori i izlazak u Evropu.

Krupljani se nalaze u odličnoj formi, u posljednja tri meča pokazali su da imaju i snagu i zrelost za visoke domete, dok su Bijeljinci u seriji od četiri uzastopna poraza i ovaj duel im je posljednja šansa da ostanu u borbi za izlazak na međunarodnu scenu, ali to u nedjeljnoj utakmici neće imati pesudnu ulogu.

– Ako pogledamo iza sebe lako je uočiti da smo došli do stabilne forme koja obećava dobru utakmicu u dvoboju koji odlučuje o tom četvrtom mjestu. U bijeljinu idemo kompletni, svi fudbaleri su nam na raspolaganju i imamo sve uslove da razmišljamo o tome da ostvarimo dobar rezultat. Za nas bi to bio i neriješen ishod ali, ako bi nam se, eventualno, ukazala prilika, zašto da se kući ne vratimo i sa punim plijenom – istakao je šef stručnog štaba Krupe, Slobodan Starčević.

Govoreći o evidentnoj rezultatskoj krizi u kojoj se Radnik nalazi, strateg Krupe ističe kako to ne smije da zavara njegov tim.

– Tačno je da imaju četiri uzastopna poraza, ali su protiv sebe imali i najjače protivnike i na terenu su, u tim susretima, bili dosta ravnopravni. Međutim, imali su i velikih problema sa povredama, protiv nas neće moći da igra ni njihov prvi strijelac, Marko Obradović, i sigurno je kako je to za Radnik veliki hendikep. Ali, igra se u Bijeljini i tu su oni favoriti – naglasio je Starčević.

 

Facebooktwitteryoutubeinstagram