Janjoš priznao zaslužen poraz
29.05.2017
Odigrano posljednje kolo Premijer Omladinske lige BiH
01.06.2017

Starčević ponosan na uspjeh Krupe

Fudbaleri Krupe savladali su, na oproštaju od takmičarske sezone, ekipu Sarajeva sa 1:0, golom Nikole Dujakovića u 55. minutu, što je debitanta u Premijer ligi BiH na kraju dovelo na četvrtu poziciju. Ovaj rezultat predstavlja najveći uspjeh u 34 godine dugoj istoriji tima iz Krupe na Vrbasu, banjalučke Mjesne zajednice sa svega 1.200 stanovnika, ali i više nego sposobnim ljudima koji vode ovaj klub.

Naravno, jedan od najsretnijih nakon pobjede nad Sarajevom bio je šef stručnog štaba, Slobodan Starčević, koji je u najavi ovog susreta naglasio kako bi veoma volio kada bi pobjedom nad velikim protivnikom završili sezonu. Njegovi izabranici su mu dobrom igrom to i priuštili i strateg Krupe nije krio radost zbog toga.

– Zaista sam ponosan na sve što smo uradili ove godine i to kao debitanti u eliti. Što se tiče utakmice sa Sarajevom, da budem iskren, mi smo je se pribojavali jer smo u četvrtak imali težak meč sa Borcem u finalu Kupa Grada, dok su gosti stigli rasterećeni, sa odmornim igračima. Na kraju, mislim da je susret bio dosta dinamičan, a mi smo imali sreću da postignemo taj jedan pogodak i ostvarimo prvi trijumf nad jednim od velikana bh fudbala. Meni ostaje da zaželim Sarajevu sreću u Evropi, a mi već danas (ponedjeljak), odlazimo na odmor – naglasio je Starčević uz napomenu da je okupljanje ekipe za sezonu 2017/18 predviđeno za 12. jun

Facebooktwitteryoutubeinstagram