Najmlađi igrači FK Krupe učestvovali na Vidovdanskom turniru
29.06.2017
Utakmica između drugih ekipa Krupe i Spartaka, završena je 0:0
02.07.2017

Krupa 1 – 0 Rad (Beograd)

Fudbaleri Krupe odigrali su odličnu utakmicu na pripremama na Zlatiboru savladavši superligaša Srbije Rad sa 1:0. Trenutak odluke dogodio se u 60. minutu, kada je na nepripisan način zaustavjen Ljubenović. Siguran realizator bio je Barić za minimalnih, ali zaslužnih 1:0. I prije toga Krupa je dominirala tokom svih 90 minuta igre. Odličnu priliku imao je Koljić već u drugom minutu ali je bio neprecizan, minut kasnije stativa Vukotića uz pomoć nesigurnog golmana Mirkovića. Mogao je Koljić glavom bolje reagovati u 23. minutu, ali lopta završava pored gola. U nastavku susreta oba trenera, i Slobodan Starčevič ,ali i Gordan Petrić izrotirali su početne postave, tempo je nešto opao, ali bilo je zanimljivo, pogotovo pored gola “građevinara”, ipak nije bilo prisebnosti da pored pogotka sa bijele tačke još koji put se zatrese mreža beogradskog ligaša.

Krupa će treću kontrolnu utamicu na pripremama na Zlatiboru odigrati već u nedjelju u jutarnjim časovima, a rival je drugi tim Spartaka, ali isto tako i Krupa ć izmiješati karte.

 

KRUPA – RAD 1:0 (0:0)

Strijelac: 1:0 Barić (60, penal). Igralište Hotela “Palisad”. Gledalaca: 100. Sudije: Grigorijević, Petrović, Simić (svi iz Užica).

Krupa: Fejzić, Palić, Jašarević, Aleksić, Vukotić, Redžić, Milutinović, Barić, Milanović, Ljubenović, Koljić. Još su igrali: Kutić, Vidović, Maksimović, Guskić, Makitan, Dujaković, Savić, Anđelić, Handžić, Marjanović, Zukić.

Rad: Mirković, Zonjić, Sipčić, Vico, Volkov, Piščević, Denić, Bainović, Petrović, Lutovac, Jović. Igrali su još: Marković, Tanasijević, Matović, Ateljević, Paradžina, Pavić, Stojanović, Bosnić, Ilić, Guzina, Milošev. 

Facebooktwitteryoutubeinstagram