Krupa bolja od Tekstilca u poslednjoj pripremnoj utakmici
15.07.2017
FK Radnik 0 – 0 FK Krupa
22.07.2017

Održana konferencija za novinare pred utakmicu Radnik – Krupa

Danas je u prostorijama FK Krupa održana konfernecija za novinare povodom utakmice prvog kola BHT Premijer lige BiH za sezonu 2017/18 u kojoj Krupa gostuje Radniku u Bijeljini. Prisutnim novinarima obratili su se šef stručnog štaba Slobodan Starčević i kapiten ekipe Aleksandar Vukotić.

“Poslije osam nedelja pauze, svi smo nestrpljivi da nastavimo onim putem kojim smo gazili u proljeće, ispred nas je jedno veliko iskušenje jedna kvalitetna iskusna ekipa kakav je Radnik na svom terenu. Ja se nadam da ćemo mi kao u proteklom periodu odigrati jednu kvalitetnu i dobru utakmicu protiv Radnika i za razliku od ranije odigarnih utakmica pokušati doći sa maksimalnim plijenom iz Bijeljine. Pored ekipe Radnika i velika vrućina koja se sutra najvljuje u Bijeljini će nam biti protivnik, nadam se da ćemo i jednom i drugom izazovu izaći visoka čela i sretni i zadovoljni se vratiti u Krupu”, poručio je glavni trener Slobodan Starčević.

Kapiten ekipe Aleksandar Vukotić pred sutrašnju utakmicu istakao je “Teška utakmica na početku sezone, gostujemo ekipi Radnika koja je izuzetno dobra ekipa na svom terenu. U ovom prelaznom roku su ostali bez dva tri ključna igrača, ali daleko od toga da će sutra biti lako. Na nama je da pružimo dobru partiju da damo sve od sebe i vjerujem da se možemo vartiti kući sa tri boda”

Utakmica prvog kola BH Telecom Premijer lige BiH igra se u subotu 22.07.2017. godine sa početkom u 17:00 na Gradskom stadionu u Biljeljini.

Facebooktwitteryoutubeinstagram