Krupa 1 – 0 Rad (Beograd)
01.07.2017
Krupa u četvrtom kontrolnom meču savladala Konkardiu rezultatom 1 – 0
05.07.2017

Utakmica između drugih ekipa Krupe i Spartaka, završena je 0:0

Nakon pobjede protiv Rada, , druga ekipa Krupe odmjerile su snage protiv Spartaka iz Subotice, koji je takođe igrao sa kombinovanim sastavom. Meč je završen bez pogodaka 0:0.
U 29. minutu najbolja prilika na meču za Lazara Marjanovića. Prošao je po desnoj strani, uputio udarac sa 10-ak metara, ali lopta je umjesto mreže, završila na bližoj stativi subotičkog gola.
– S obzirom da smo na pripremam sa 30 igrača ,današnji dan i utakmicu protiv ekipe Spartak 2 iskoristili smo da odigramo meč s optimalnim pritvnikom za našu drugu ekipu. Mogu biti zadovoljan sa većinom viđenih stvari uz konstataciju da sa pojedinim novopridošlim igračima moramo naredni period treninga iskoristitit kako bi ih doveli na željei nivo – poručio je trener Slobodan Starčević.
U srijedu Krupa igra protiv rumunskog prvoligaša Konkordia, a u subotu, na Tari rezervisan je za utakmicu sa Napretkom iz Kruševca.
SPARTAK 2 – KRUPA 2 0:0
Spartak: Jović, Dunđerski, Spasić, Tomović, Kerkez, Pantić, Kumar, Savković, Kim, Abaz, Medić. Još su igrali: Anđić, Stevović, Marković.

Krupa: Kutić, Vidović, Maksimović, Makitan, Guskić, Dujaković, Savić, Anđelić, Handžić, Marjanović, Zukić. Još su igrali: Šamara, Gvozdenović, Ilić, Ninković, Domuzin, Mrđa, Ratković, Dabić.

Facebooktwitteryoutubeinstagram