Pobjeda pionira, poraz kadeta u 2. kolu Omladinske lige protiv Viteza
30.07.2017
Počela Premijer omladinska liga za juniore: Krupa bolja od Borca (3 – 0)
05.08.2017

Starčević i Koljić optimistični pred utakmicu protiv Slobode

Fudbalski klub Krupa u nedjelju 06.08.2017. igra utakmicu 3. kola BH Telecom Premijer lige BiH na svom stadionu u Krupi na Vrbasu protiv Slobode iz Tuzle. 

Trener Krupe Slobodan Starčević pred utakmicu protiv Slobode izjavio je “Raduje nas da ćemo nakon dva kola ugostiti Slobodu u Krupi, prva domaća utakmica. Mi možemo biti i zadovoljni i nezadovoljni rezultatima i igrom u prva dva kola ali ipak treba reći da mi nastavljamo onim tokom kojim smo išli, da smo na dve gostujuće utakmice ostvarili dva boda da nismo poraženi. Imamo mali problem sa realizacijom ali nadam se da smo kroz ove tri nedjelje još vi sazreli i da ispred sebe imamo ekipu koja motiviše i pored ta dva faktora imamo još jedan a to je da ćemo imati malo jači ofanzivni dio nego što je bio u prethodnim utakmicama a to je dolazak Barića i Marjanovića koji su bili povredjeni. Takođe Fajić je obezbijedio dokumentaciju tako da sa dozom optimizma dočekujemo Slobodu. Slobodu protiv koje smo dobro igrali u protekle četiri utakmice i protiv koje smo ostvarivali dobre rezultate. Znamo da posao neće biti lak, ispred sebe imamo jednu kavlitetnu ekipu koja se pojačala, dobila nekoliko kvalitetnih pojedinaca ne samo iz BH fudbala nego i iz Srbije i Hrvatske. Tako da znamo šta nas čeka, i sve smo preduzeli da u nedjeju obradujemo naše navijače sa tri boda.”

“U nedjelju nam dolazi Sloboda i pokušaćemo da njihov loš početak sezone  iskoristimo da pred domaćom publikom pokušamo osvojiti sva tri boda.” istako je napadač Krupe Elvir Koljić.

Utakmica između Krupe i Slobode igra se u nedjelju 06.08.2017. na stadionu u Krupi na Vrbasu sa početkom u 17:00 časova.

Facebooktwitteryoutubeinstagram